Malaysia slots Srbské víno, srbské produkty Radovan Marin
 
Vinaøství DiBonis

Majitelem vinaøství DiBonis je pan Lászlo Boni, pocházející z vinaøského regionu Baranja, jehož èást je lokalizována v Chorvatsku. Je již zástupcem ètvrté rodinné generace, která se zabývá výrobou vína.

První réva byla vysázena vinaøstvím Dibonis v roce 2004 ve vinaøské  oblasti Subotica-Horgos o rozloze 45 000 ha vinné révy. Pøestože je tato vinaøská oblast známá pro své bílé odrùdy, Laszlo Boni vysázel pøevážnì èervené svìtovì známé odrùdy jako Pinot Noir, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Frankovka, a bílé odrùdy Sauvignon Blanc a Muškát Ottonel. Vzhledem k tomu, že Subotica je jedním z pøedních mìst na poèet slunných dní, èervené odrùdy zrají velmi pìknì, a to zejména Shiraz, který se øadí mezi nové a vzácné odrùdy pìstované v tomto regionu. Shiraz, který se prodává pod názvem DiShiraz udìlal vinaøství výbornou povìst. Na øadì domácích i zahranièních veletrhù a festivalù vinaøství Dibonis získalo mnoho ocenìní za kvalitu.

Souèasnou podobu dostalo Vinaøství Dibonis v roce 2008. Moderní technologie ve výrobì vína, které se používájí pøevážnì na Novém Zélandu, Austrálii, Jižní Africe, Chile, Argentiny jsou použity v kombinaci s tradièním pøístupem k výrobì vína. Tím je docíleno specifické chuti a vùnì vín DiBonis. Vína jsou barikovaná v sudech z amerického a maïarského dubu minimálnì 2 roky pøed vlastním lahvováním.

Administrace webu  ||  Created by: www.Tvorime-Weby.cz © COPYRIGHT 2012